Adgangskontroll

Adgangskontroll

Adgangskontroll er systemer for styring av tilgang til ulike bygg og soner av bygg, ved hjelp av nøkler, nøkkelkort eller andre adgangstegn. Systemene leveres i mekaniske eller elektromekaniske løsninger og kan opereres online eller offline.
Dørautomatikk

Dørautomatikk

Dørstyring er en fellesbetegnelse for systemer som mer eller mindre automatisk åpner, lukker, låser eller svinger dører. Visse dører har krav til at de skal være selvlukkende eller åpne seg selv automatisk, bl.a. dører i brannskiller og rømningsveier.
Sylindre og låssystem

Sylindre og låssystem

Sylinderen kontrollerer hvilke nøkler som kan låse opp eller igjen låsen. Sylinder, eller låssylinder, fungerer sammen med låskasse i det som utgjør en komplett sylinderlås.
Elektriske låser

Elektriske låser

Elektriske låser benyttes gjerne i ytterdører dører hvor det stilles høye krav til sikkerhet. Da vil man få en FG-godkjent avlåsning om natten og rømningsikker og brukervennlig avlåsning på dagtid.
Låskasser

Låskasser

Låskasse er den delen av låsen som blir innfelt i dørbladet. Vi fører et bredt sortiment låskasser for privat- og næringslivsmarkedet - både mekaniske og elektroniske løsninger.
Beslag

Beslag

Beslag er en fellesbetegnelse for produkter man gjerne forbinder med dører. Typiske produkter er hengsler, dørvridere, håndtak, skilt, bolter og beslag spesielt beregnet for baderom.